Voorwaarden

Onze voorwaarden

Wij komen graag bij u thuis om muren en plafonds te voorzien van professioneel wand- of plafondwerk. Om ons werk goed uit te kunnen voeren en u te kunnen voorzien van de service en kwaliteit die u van ons verwacht, werken wij met een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden hebben voornamelijk te maken met voorbereidingen die u kunt treffen voordat wij uw woning komen stuken.

De voorwaarden:

  1. De aanwezigheid van water: Om ons werk uit te kunnen voeren, hebben wij water nodig. Zo moeten wij onze producten kunnen mengen met water.
  2. De aanwezigheid van stroom: Naast water is het ook belangrijk voor ons om stroom te hebben, zodat wij met onze apparaten kunnen werken.
  3. Aanwezigheid van een toilet: Omdat wij in sommige gevallen één hele dag of meerdere dagen aanwezig zijn, is de aanwezigheid van een toilet gewenst.
  4. Wij nemen afval niet standaard mee: Het meenemen van afval gebeurt alleen wanneer hier vooraf afspraken over zijn gemaakt en tegen een vergoeding. Is dit niet gebeurd? Dan is het afval altijd uw verantwoordelijkheid.
  5. Annuleren kan tot minimaal 48 uur van tevoren: Omdat wij werken met een planning, is het voor ons belangrijk dat u minimaal 48 uur van tevoren annuleert. Is dit niet het geval? Dan berekenen wij de geplande uren door. Deze voorwaarde geldt ook wanneer wij onze werkzaamheden niet uit kunnen voeren door een eventuele derde partij/door eventuele omstandigheden.

Bovenstaande voorwaarden zorgen ervoor dat iedere klus soepel verloopt. Heeft u aan de hand van bovenstaande voorwaarden nog vragen over de voorbereidingen die u kunt treffen? Neem gerust contact met ons op.


Reviews

Verweij Stukadoors

Google Reviews
5