Over ons

Kwaliteit. Dat is waar Verweij Stukadoors voor staat. Bij ons bent u op het juiste adres wanneer het gaat om strak afgewerkte muren en plafonds. Die kwaliteit? Die ziet u terug in ons werk. Niet alleen in het stucwerk, maar ook in de voorbereiding en afwerking. Wij hebben de gehele wandafwerking namelijk zo veel mogelijk in eigen beheer. Waarom? Om de lijnen kort te houden, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Van een muurtje in de keuken tot een volledig nieuwbouwhuis: wij komen altijd langs om uw woning van strak afgewerkte plafonds en muren te voorzien. Dit doen wij professioneel en netjes, maar ook met veel liefde en passie. Betonstuc of sierpleister op de muur of koof- en sierlijsten aan het plafond. Wij doen alles en gaan geen uitdaging uit de weg. Heeft u bepaalde wensen wat betreft wandwerk? Laat het ons vooral weten. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Kwaliteit is een keuze

Wij vinden het belangrijk dat u krijgt wat u verwacht, zodat u hier nog lang plezier van kunt beleven. Kiest u voor ons? Dan kiest u voor service en kwaliteit. Sinds 2012, het ontstaan van Verweij Stukadoors, zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u voor heeft gekozen: kwaliteit. Iedere klus krijgt onze volledige aandacht, zodat wij kunnen leveren wat u van ons verwacht én gewend bent. In 2018 is Jeffrey Verweij, eigenaar van Verweij Stukadoors, niet voor niets bekroond tot de beste stukadoor van Nederland door StucMasters.

Naast het standaard stucwerk doen wij ook aan wat specialer stucwerk. Denk hierbij aan beton ciré, het spuiten van verf en designs als een krokodillenhuid of lederhuid. Maar ook een restauratie van de binnen- en buitenkant van een restaurant behoort tot onze werkzaamheden.


Reviews

Verweij Stukadoors

Google Reviews
5